Træner Mie Brogaard


Navn:  Mie Brogaard

Født år: 1978

Familie: Bor sammen med mine piger Julie og Amalie samt vores lille franske bulldog Mollie

Arbejde: Er uddannet ergoterapeut, og arbejder i Rusmiddelcenteret I Ringkøbing-Skjern kommune

Hvorfor begynde du at løbe?

Jeg ønskede at være mere aktiv i min hverdag, og det skulle være noget der var nemt at komme i gang med og så havde jeg en kollega der snakkede om det bare var fedt at løbe. Men da jeg ikke havde erfaring med at løbe og konditionen ikke lige var til ret mange meter, så tænkte jeg, at jeg måtte havde andre at løbe med for at nå mit mål om at kunne løbe 5 km uden pause  Jeg meldte mig til Avis-Maraton, og formen kom stille og rolig ved at løbe sammen med de andre og følge planen og de 5 km blev til 10 km som også blev til 21.3 km

Hvad er din bedste løbeoplevelse?

Min bedste løbe oplevelse var at få et nr på maven og gennemfører vestjysk halvmarthon, at løbe 21,3 km var en fed oplevelse sammen med andre løbere fra Avis- maraton.

Og så er det bare en god oplevelse at komme til fællestræningen og løber sammen, man kommer afsted uanset vind og vejr fordi man ved der er andre at løbe med.

Hvorfor vil du gerne hjælpe andre med at komme i form i Avis-maraton?

Fordi det har hjulpet mig til at komme i bedre form, og den støtte jeg har fået af de skønne trænere vil jeg gerne være med til at kunne give til andre og så er fællesskabet bare det bedste.

Hvorfor er det en god ide at deltage i fællestræningen?

Fordi der er altid nogen at løbe med, og alle kan være med. Og det er bare nemmere at komme afsted når man løbe sammen med andre.

Hvad er din livret?

Kylling – kylling i karry, grydestegt kylling, grillet kylling, man kan altid spise kylling

Hvilken musik kan du bedst lide at lytte?

Kim Larsen

Hvad er den bedste film, du har set?

A star is born, er en ud af mange gode film jeg har set

Min drømmerejse går til?

Cuba sammen med hele familien.