Velkomstbrevet

Det peget på godt vejr til første træning

Skrevet 04.04.2023

Kære Avis-maraton-deltager

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan byde velkommen til deltagerne i sæson 2023. Det er dejligt at se helt nye navne på listen over deltagere. Det samme gælder løbere, der har været med i få, flere eller mange år.

Vi går lige til sagen. Første træning er som nævnt onsdag den 5. april klokken 18.30. Vores nye mødested er Rådhushallen i Holstebro, hvor vi kan samles i tørvejr. Som alle tidligere år er der frivillige trænere og fartholdere klar til at hjælpe dig. Vi har forskellige tempogrupper med et halvt minuts interval. Hurtigste gruppe er fem minutter pr. kilometer. Herfra er der en gruppe til vi rammer otte minutters gruppen. Slutteligt har vi vores populære gå-gruppe, som normalt har kortere distancer end løberne, når vi kommer længere hen på sæsonen.

Med denne mail følger et træningsprogram, som du er meget velkommen til at følge. Under alle omstændigheder kan du se, hvor langt vi løber på de enkelte træningsdage. Hvis du får en skade eller har svært ved at passe træningen, så kan det være en fordel at gå en tempogruppe ned i en kortere periode. Du må ikke være slave af træningsprogrammet.

Inden sommerferien bygger vi formen op, og fra juli og frem er det muligt at træne frem mod enten halv- eller helmaraton. Men det er på ingen måde et krav, at du har det som mål.

Det ligger dog helt fast, at årets store tur i år vil gå til Skagen, hvor der er alle løbedistancer på programmet. Vi udsender rejseprogrammet til Skagen i det næste nyhedsbrev omkring 1. maj. Datoerne ligger også fast. Vi tager fra Holstebro fredag den 6. oktober klokken 12.00. Løbsdag er om lørdagen med efterfølgende fest. Søndag er vi turister med guide i Skagen, inden vi ruller hjem, så vi er hjemme i Holstebro omkring klokken 17.00. Det er Rejsechefen, der står som arrangør.

Når det gælder løbetøj og løbesko samarbejder vi i år med Sport 24 i Holstebro. Omkring 1. maj kan den årets blå t-shirts afhentes ved fællestræningen. Det er også vigtigt at bemærke den 19. april, hvor Sport 24 i Nørregade fra 17-18.30 vil have ekstra åbent for os. Det vil også være muligt at gå i butikken i en kortere periode efter træningen den aften. Her kan du få 20 procent på ikke nedsatte løbesko. Der vil også være enkelte sko, der er ekstra nedsat. Med denne mail følger et tilbud på løbe-tøj, der matcher den tilmeldings t-shirt, alle deltagere får.

Som noget helt nyt er det også planen at lave en temalørdag eller temaaften i juni, hvor der sættes fokus på ernæring i forbindelse med motion samt intervaltræning. I sensommeren vil der også være et socialt arrangement i form af en udflugt eller vinløb, som vi tidligere har haft.

Vi er også glade for, at borgmester H.C. Østerby kommer og skyder træningen i gang onsdag den 26. april. Det helt nye i år er jo, at vi er blevet en forening, og det vil vi gerne markere.

Og lige for en god ordens skyld, så holder vi tilmeldingen åben til og med 2. påskedag, så vi kan få alle de interesserede med.

Til sidst er der kun at ønske alle en god træningsstart og en god påske. Du kan altid følge os på avis-maraton.net og Facebook.